top of page

Dostava i Reklamacije

DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda na teritoriji Srbije
Korisnik prilikom naručivanja u zavisnosti od mesta gde se nalazi ima sledeće mogućnosti dostave:
- Dostava brzom poštom - ovo je izbor po defaultu i važi na teritoriji cele Srbije.
Dostavu naručenih proizvoda vršimo AKS brzom poštom prema po sistemu danas za sutra. ( uobičajeno je danas za sutra - osim u dane vikenda i praznika, pošto ne vrše dostavu vikendom)
- Cena dostave je trenutno 360 dinara ( uračunat PDV ) po paketu, što se automatski uračunava u SUMU za plaćanje prilikom naručivanja proizvoda.

NAPOMENA: Ukoliko korisnik ima ugovor sa drugom službom, prilikom naručivanja proizvoda, može u napomenama tražiti dostavu tom službom. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti a kupac će plaćanje dostave rešiti sa svojom dostavnom službom.

- Preuzimanje u radnji - izbor koji imaju korisnici iz Nišavskog okruga, odnosno svi korisnici koji se odluče da na ovaj način preuzmu robu. Za korisnike koji nisu u Nišavskom okrugu, a odluče da na ovaj način preuzmu robu, potrebno je da u napomeni to i navedu. U tom slučaju će se u računu, uračunata cena dostave oduzeti, a kupac će preuzeti robu u prodavnici.


- Za laptop baterije, dostava je besplatna.
- Za sve ostale proizvode, ako suma porudžbine prelazi 8000 dinara, dostava je besplatna.

Dostava naručenih proizvoda van teritorije Srbije
Za dostavu koristimo službu POŠTE SRBIJE, prema njihovom cenovniku ( proračun se vrši automatski prilikom unosa zemlje u koju se šalje paket a na osnovu težine paketa ) na Checkout ( KASA ) stranici.

REKLAMACIJE I PRAVO NA OTKAZIVANJE - ODUSTANAK OD UGOVORA


Prilikom dostave proizvoda, moguće su sledeće situacije:
1. Prilikom prijema proizvoda, primetili ste da je ambalaža oštećena  - U tom slučaju roba se mora proveriti na licu mesta zajedno sa kurirom brze pošte i ukoliko je roba oštećena, popunjava se Zapisnik o oštećenju koji potpisuju i kupac i kurir. U tom slučaju robu ne prihvatate. 
2. U slučaju da je proizvod neispravan - odnosno da ne radi kako treba, robu možete da vratite u roku od 14 dana, od dana prijema.
3. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda u garantnom roku: Ukoliko dodje do funkcionalne neispravnosti proizvoda, a isti je u garantnom roku, možete ga vratiti. Prethodno nam se javite telefonom kako biste opisali neispravnost i dogovorili se daljem postupku.
Ukoliko vraćate proizvod vezan za stavke 2 i 3, troškove vraćanja proizvoda  snosi Telit Power doo.
Napomena:  Na našim proizvodima ( baterijama za laptop, baterijskim paketima, olovno hermetičkim akumulatorima ) stavljaju se nalepnice sa ubeleženim datumom koje predstavljaju garanciju. Ukoliko su te nalepnice oštećene - odnosno ustanovimo da je neispravnost nastala zbog vašeg pokušaja otvaranja proizvoda ili nepravilne upotrebe,  reklamacija neće biti prihvaćena. Fizički oštećen proizvod ne podleže garanciji.

4. Proizvod koji ste kupili ne ispunjava vaša očekivanja ili jednostavno odustajete od kupovine - možete vratiti bilo koji proizvod u roku od 14 dana. Proizvod mora biti zapakovan u originalnoj ambalaži i bez oštećenja.

 

Troškove vraćanja u ovom slučaju snosi kupac.;
Po prijemu vraćenog proizvoda Telit Power doo se obavezuje da uplaćena sredstva za isti vrati kupcu u celosti prema računu.
Ukoliko želite da reklamirate proizvod koji ste dobili, molimo vas da popunite obrazac na stranici:

FORMULAR ZA REKLAMACIJE ili nas pozovite na 018 4521 400 ili pošaljite mail na: info@telit.rs

 

POVRAĆAJ NOVČANIH SREDSTAVA
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Telit Power doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

bottom of page